Ya Allah, tiada sesiapa yang dapat mmberi kebahagiaan selain Engkau dan tiada sesiapa yang dapat menghilangkan kesedihan melainkan Engkau.. Sesungguhnya wanita ialah perhiasan dunia. Dan secantik-cantik perhiasan ialah WANITA SOLEHAH. Semulia-mulia kamu disisi Allah ialah mereka yang BERTAQWA.. Sesungguhnya Allah sentiasa bersama dengan orang yang bersabar.. Kasih Sayang Allah mendahului kemurkaannya.. senyum itu sedekah. mungkin apa yg kita anggap buruk itu, adalah baik bagi kita. dan mungkin ap yg kita anggap baik itu, adalah buruk bagi kita.

hope to be like this ,

forewords

Bercerita tak semestinya suka dan duka. Pengalaman tak semestinya manis dan pahit. Saling berkongsi tiada salahnya apatah lagi untuk menasihati..

Monday, October 25, 2010

Spaziergang,,,

Dear my blog,,!
msti plek an ap mksud 'Spaziergang' ue.. ha, lau nk twu cri r sndiri. 2 bhse german. arini ak bersame faiqah amni dan nur imanina Spaziergang. ktorg mkn pizza, ngehee~ yummy2. sdap!! pas2 men bwling,, busshhhh, pekqa n ima byk spare n strike. :) . then jlanjlan lg. bli sndal imani, aku plak, ckeck power mate. n tggu bas lme gle. hm. tensen2,, smpt brgmbr2 lg. pas nk mghrb br smpai rmah.
imani n sye


dpan kdai burger pn jd jgak..


mereka


sian ima., :(


ima brjye ats hsil usahe mentornye, aku!


No comments: