Ya Allah, tiada sesiapa yang dapat mmberi kebahagiaan selain Engkau dan tiada sesiapa yang dapat menghilangkan kesedihan melainkan Engkau.. Sesungguhnya wanita ialah perhiasan dunia. Dan secantik-cantik perhiasan ialah WANITA SOLEHAH. Semulia-mulia kamu disisi Allah ialah mereka yang BERTAQWA.. Sesungguhnya Allah sentiasa bersama dengan orang yang bersabar.. Kasih Sayang Allah mendahului kemurkaannya.. senyum itu sedekah. mungkin apa yg kita anggap buruk itu, adalah baik bagi kita. dan mungkin ap yg kita anggap baik itu, adalah buruk bagi kita.

hope to be like this ,

forewords

Bercerita tak semestinya suka dan duka. Pengalaman tak semestinya manis dan pahit. Saling berkongsi tiada salahnya apatah lagi untuk menasihati..

Monday, November 22, 2010

Hey!

Salam semua..

di sini sye nk ckp yg sye ad bwat bloggie bru. dsbbkan beberape mslah yg xdpt dielakkan*. tp, sye msih lg akn mengUPDATE bloggie [keshengalan.blogspot.com] 2! hihi. buat mase ini sye xd lah mengUPDATE entri sye harihari memandgkn sye bkan jnis yg bkak bloggie ni setiap mse. tp, sye akn sntiase kgsikn ceritacerita sye yg mnarik. dah nme bloggie ni pn 'CeritaHatiKu'. msti la sye akn ceritekn smuanye..
ngehee~

No comments: