Ya Allah, tiada sesiapa yang dapat mmberi kebahagiaan selain Engkau dan tiada sesiapa yang dapat menghilangkan kesedihan melainkan Engkau.. Sesungguhnya wanita ialah perhiasan dunia. Dan secantik-cantik perhiasan ialah WANITA SOLEHAH. Semulia-mulia kamu disisi Allah ialah mereka yang BERTAQWA.. Sesungguhnya Allah sentiasa bersama dengan orang yang bersabar.. Kasih Sayang Allah mendahului kemurkaannya.. senyum itu sedekah. mungkin apa yg kita anggap buruk itu, adalah baik bagi kita. dan mungkin ap yg kita anggap baik itu, adalah buruk bagi kita.

hope to be like this ,

forewords

Bercerita tak semestinya suka dan duka. Pengalaman tak semestinya manis dan pahit. Saling berkongsi tiada salahnya apatah lagi untuk menasihati..





Thursday, December 9, 2010

For A Long Time...

kdg kale ak rse Face Book ni sgt brgune. ak dpt cri kwan n plg pntng dpt cri kngn2 lme yg trlalu indh. contoh d skolah rndh. ak dpt lhat gmbr ak yg sgt2 burok.


look! ak klihtan comel d situh. rndu dkat cikgu2 n mereka. still xdpt cri fb mereka.



ni pun ak klihatan hodoh. sakai dan *%$@&*....



dlm mse yg sme dpt tgok blek mukemuke cikgu yg ak sgt rndui. yg dah didik ak jd pndai *kning double*. hihi. xdela pndai, tp dpat jd org yg agk brgune lah. smlm tyme kmas2 bilek yyg amatlah brsepah, trjmpe satu bku. n dlm 2 ad tulis psal ckgu2 ak. bce n bce n bce,tbe2 trnmpk 1 nme yg ak sgt rindu. "Pn Hanisah bt Othman".wow. miss her damn much. dia da byk curahkn ilmu kt ak smpai la ak ni ad rse mnat kt English Subject. dye ad bg nsihat, marah n tgur smua yg ptut. tp, ble ak dtg SKTN, dia sudah tiada. pndah ke sekolah lain. sedih sgt. fb pn xjmpe. cume ak arap ak akn sntiase igt die.


......and sometime jgak, facebook ni buat ak jd jhat. iaitu selongkar komen2 org. wahh! omg. i'm so bad girl. ak juz nk twu kbnaran sje okay. n sorry to say too all of them. ak xberniat jhat pun la.

No comments: